Een heksenjacht op pedoseksualiteit

De aanleiding is net een andere, maar de discussie is dezelfde: hoe gaan we in onze samenleving om met pedoseksuelen? Daarom dit blog nog maar eens naar voren gehaald…

Ruard Ganzevoort blogt

De vereniging Martijn is omstreden, daarmee is niets te veel gezegd. De club is gericht op de acceptatie van (seksuele) relaties tussen ouderen en kinderen. Het CDA grijpt de veroordeling van de voorzitter wegens het bezit van kinderporno aan om op een verbod aan te dringen. Het is echter zeer de vraag of dat verstandig is. Voor de strijd tegen seksueel misbruik kon het wel eens averechts werken.

View original post 855 woorden meer

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Uncategorized

Een Reactie op “Een heksenjacht op pedoseksualiteit

  1. Cyrion

    Jaren geleden heb ik in de krant een artikel gelezen over pedoseksuelen. Een moeder van een pedoseksueel vertelde dat haar zoon allerlei therapieën had geprobeerd, maar met zijn gevoelens bleef zitten. Hij heeft uiteindelijk zelfmoord gepleegd, omdat hij zich geen raad wist vanwege zijn schaamde voor zijn geaardheid.
    Dit verhaal heeft me diep geraakt. Het is zoals Ruard schrijft: misbruik van kinderen kan niet. Maar we mogen pedoseksuelen die geen misdaad hebben gepleegd, niet veroordelen. Heksenjachten (op welke groep dan ook) kunnen ook niet. Zo simpel ligt het.
    Ik hoop van harte dat onze samenleving de moed vindt om dit taboe te doorbreken. Zodat we eindelijk de noodzakelijke discussie aan kunnen gaan hoe we het beste met pedoseksuelen om kunnen gaan!